Over ons

Hebt u schade aan uw betonnen object? Wij nemen bouwschade ’s op, stellen een reparatieplan voor u op en voeren de benodigde beton reparaties uit. Wij zijn altijd flexibel in te zetten; u kunt ons inhuren om alleen de reparaties uit te voeren of om het gehele traject te begeleiden.

Wij kunnen door flexibele inzet en vakmanschap uw betonproblemen adequaat oplossen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@qene.nl. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij werken altijd met duidelijke en eerlijke communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken.

Doordat wij een zeer uitgebreide combinatie van kernexpertise in huis hebben kunnen wij elk bedrijf een totaalpakket aan bieden op het gebied van bouw en betonreparatie. Hierdoor zijn we een uitstekende keuze voor de oplossing van diverse vraagstukken.

Wij werken uitsluitend met vakmensen die flexibel in te zetten zijn en over de nodige ervaring beschikken zodat de door u gevraagde werkzaamheden met succes en naar tevredenheid kunnen worden opgeleverd.

Een kleine greep uit onze expertise is het repareren van schade aan betonnen objecten door bijvoorbeeld slijtage of mechanische belasting of het afdichten van hijsvoorzieningen in prefab elementen.

Het op kleur uitvoeren van een betonreparatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Schuiven naar boven